Следва

Bridal Fall 2019 - Vera Wang

Учителка от 90-те: Как Бела интерпретира "лошия вкус"

Бела, момичето на 22 и едва с 5-годишен стаж в модния свят, вече успява да си заслужи прозвището на модна икона...

All fashion преди 5 години

...Освен официалните й задължения, при които по-малката от сестрите Хадид трябва да изглежда супер шик, Бела много добре знае как да бъде провокатор с помощта на индивидуалния си и отличаващ се стил. Наясно сме, че гардеробът й изобилстства с най-модерни елементи, но измежду всички забелязваме определено сходство, носещо собствен чар, напомнящ ерата на 90-те и началото на новото хилядолетие.

Бела е родена през 1996-та и няма как да си спомня златната ера на 90-те години, но това не й пречи да се облече като героинята Натали Портман във филма "Леон" или да възприеме революционната естетика като своя. Желанието й да създава уникален образ със сигурност е накарало младата моделка заедно със стилиста й подробно да прегледат цялото десетилетие, обръщайки внимание и на най-дребните детайли.

Емблематичните визии, напомнящи за 90-те, обхващат широк спектър на модни елементи, а в това число и мъжките кожени якета, барети, сайклинг шорти, обемни обувки и мини очилца.

Докато целият свят се възхищава на 90-тарския минимализъм, Хадид надгражда стила си, инкорпорирайки тенденции от началото на века, за които се говори, че са период на лош вкус. Като по-голяма, Бела със сигурност помни велурените костюмни визии на Juicy Couture и шапките Von Dutch, както и още бандани, токчета с остър връх, кожени комплекти в духа на "Матрицата", обемни тениски, изключително къси сатенени рокли и други "грозни" детайли. Към днешна дата Хадид умело смесва декадите, създавайки тренди аутфити с ретро привкус.



Кой би предположил, че гардеробът на Парис Хилтън отново ще заеме място в ежедневното възприемане на модата???

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.