Следва

Bridal Fall 2019 - Vera Wang

Учителка от 90-те: Как Бела интерпретира "лошия вкус"

Бела, момичето на 22 и едва с 5-годишен стаж в модния свят, вече успява да си заслужи прозвището на модна икона...

All fashion преди 5 години

...Освен официалните й задължения, при които по-малката от сестрите Хадид трябва да изглежда супер шик, Бела много добре знае как да бъде провокатор с помощта на индивидуалния си и отличаващ се стил. Наясно сме, че гардеробът й изобилстства с най-модерни елементи, но измежду всички забелязваме определено сходство, носещо собствен чар, напомнящ ерата на 90-те и началото на новото хилядолетие.

Бела е родена през 1996-та и няма как да си спомня златната ера на 90-те години, но това не й пречи да се облече като героинята Натали Портман във филма "Леон" или да възприеме революционната естетика като своя. Желанието й да създава уникален образ със сигурност е накарало младата моделка заедно със стилиста й подробно да прегледат цялото десетилетие, обръщайки внимание и на най-дребните детайли.

Емблематичните визии, напомнящи за 90-те, обхващат широк спектър на модни елементи, а в това число и мъжките кожени якета, барети, сайклинг шорти, обемни обувки и мини очилца.

Докато целият свят се възхищава на 90-тарския минимализъм, Хадид надгражда стила си, инкорпорирайки тенденции от началото на века, за които се говори, че са период на лош вкус. Като по-голяма, Бела със сигурност помни велурените костюмни визии на Juicy Couture и шапките Von Dutch, както и още бандани, токчета с остър връх, кожени комплекти в духа на "Матрицата", обемни тениски, изключително къси сатенени рокли и други "грозни" детайли. Към днешна дата Хадид умело смесва декадите, създавайки тренди аутфити с ретро привкус.



Кой би предположил, че гардеробът на Парис Хилтън отново ще заеме място в ежедневното възприемане на модата???

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.