Следва

We love: Пенелопе за Chanel

Bridal Fall 2019 - Lela Rose

Булчинският пазар е изключително ограничен откъм избор на рокли, несъответстващи на общата представа за булка...

Runway преди 5 години

...а именно богато декорирана рокля с тежка конструкция и неизменната доза претенциозност, която я придружава. Това е тема, която дискутираме и в другите ни ревюта за булчинските колекции за сезон  Есен 2019, но днес я споменаваме отново, защото наблюдаваме явен напредък.

Брандът Lela Rose е едно от големите имена в бранша, а за новия сезон дизайнерката се осмелява да поеме в една различна и откровено смела посока. Тя самата дори нарича част от дизайните си "кежуал", а ние прегръщаме естетиката горещо. Rose представя красив line up от неструктурирани рокли без тежка подплата в едра гюпюр дантела, която на фона на по-фината и широко използвана в сватбените колекции такава, наистина изглежда някак непринудено.

Освен традиционната млечно-бяла палитра дизайнерката деликатно прокарва и нежни розови и крем тонове, които почти незабележимо, но и също така въздействащо дават нов тон на
настроението. Добрият замисъл, както и великолепната изработка са на лице, а сложността като елемент съвсем не отсъства от колекцията, но майсторството, с което се подхожда, оставя усещане за свобода и непретенциозност, което и всъщност различава колекцията от всичко видяно дотук. 

Новото от Lela Rose, в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.