Следва

Чанинг Тейтъм смени Джена Дюан за...

The Neverending Story: Лени Кравиц

Sexy AF

Celebrities преди 5 години

MTV Movie Awards 1991; American Music Awards 2018

Очевидно Лени Кравиц е имунизиран срещу опустошенията на времето. Емблематичният рок музикант излезе на сцената на Американските музикални награди миналата вечер, за да обяви „Изпълнител на годината” -Тейлър Суифт. Кравиц с екстравагантния си образ, татуировки, пиърсинг и какво ли още не, показва младото си, неостаряващо излъчване.

Ако имате нужда от визуална справка и доказателство, то тогава разгледайтеInstagram профила на дъщеря му Зоуи и ще видите както нови, така и стари снимки на баща й, на които изглежда по един и същ начин до момента, вече 54-годишен.

Присъствието на иконата на наградите съвпада и с издаването на последния му албум през септември „Raise Vibration”- заглавие, което може да има нещо общо с атмосферата и момчешкото здраве. Нека това да бъде урок за всички близки и далечни любовници на Лени. Просто култивирайте коктейл от фино подстригана коса, пиърсинг и безкрайна доза харизма... така, и вие може да избягате от естесвтения ред.


А ако искате сами да се убедите от първо лице в невероятната харизма на Кравиц, не изпускайте разтърсващото му шоу на 4-ти май идната година в "Арена Армеец".

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 14 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.