Следва

Е, Дакота не е бременна...

Чанинг Тейтъм смени Джена Дюан за...

Wait...What??!?!?!?!

Celebrities преди 5 години

Чанинг Тейтъм и Джена Дюан сложиха край на близо 10-годишните си отношения този април.

"Не сме имали караници или драматични кавги. Просто разбрахме, че е време двама най-добри приятели да помагат един на друг в живота и търсенето на щастието", казаха тогава, в общо изявление, двамата актьори, които от 2013-та насам възпитават дъщеричката си Евърли.


По всичко личи, че Чанинг бързо-бързо е продължил с романтичния си живот, защото клюките отвъд Океана носят, че актьорът вече има нова жена в сърцето си. Според запознати Тейтъм се среща с певицата Джеси Джей.


"Той беше на концерта й в Сиатъл, а след това двамата излязоха на романтична среща на мини голф", издава източник.

За момента 37-годишният актьор и 30-годишната изпълнителка не са коментирали интересната новина. Факт е, обаче, че Джеси умопомрачително прилича на бившата съпруга на Чанинг, а според феновете това никак не случайно, защото именно Джена сложи край на техния брак и Тейтъм все още не може да я преживее.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 21 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.