Следва

Стандарт, неочакваност, сексапил: тази есен сме в Champion!

We love: Пенелопе за Chanel

P + C...

All fashion преди 5 години

Well, очаквахме, че Пенелопе Круз за Chanel ще е божествено, но...

Това лято иконичната френска марка обяви новото си лице - 44-годишната латино актриса, която подкосява краката само с един поглед.

От доста време Пенелопе е истинска поклонничка на Chanel и буквално боготвори дизайните на Карл Лагерфелд, който пък от своя страна не пропуска да й отдери front row място за всяко ревю. Именно и заради това не бе никак изненадващо, че музата на Педро Алмодовар бе избрана от Карл за лице на круизната колекция за 2019-та година.


Кадрите за рекламната кампания са заснети през юли, разбира се от самия Лагерфелд, който в черно-бели фотографии се опитва да пресъздаде настроението на летните пътувани в Средиземноморието.


Круз подчертава ключови визии за Chanel: туид дизайни, малката черна рокля, баретите и вече добре разпознаваемия плетен топ с бродиран надпис La Pausa - името на вилата на Коко Шанел в Южна Франция.

Напълно влюбени сме в Пенелопе за френската модна къща, защото тази рекламна кампания улавя различните аспекти на настроението на пътешественика и ни отвежда на няколко места едновременно.




More All fashion