Следва

R.I.P Анна Харви - бившата стилистка на Лейди Ди и моден редактор на Vogue

Стандарт, неочакваност, сексапил: тази есен сме в Champion!

В разгара на есенния моден сезон решаваме да ви запознаем отблизо с още една страхотна модна кампания, която краде вниманието ни.

All fashion преди 5 години





Става въпрос за американски стрийт гигант Champion, който претърпя своето модно прераждане преди няколко години и новата сезонна премиум колекция с послание We Are One.

В концепцията си We Are One налага нови стандарти в стрийт културата, за да я видим точна такава, каквато е светлината й през настоящата 2018-та година. А именно всичко обвързано по един или друг начин с улицата изживява своя пик - наблюдаваме го не само в стилистичните избори на модерните млади хора, но и още като порив на дизайнерите от модния подиум, които налагат всичко в тази естетика като неминуем обект на желанието.





Champion се разпростира стилистично в европейските модни столици Лондон, Париж, Берлин и Милано, където търси, открива и преоткрива своите лица - инфлуенсъри, градски индивидуалисти с вкус към по-доброто, както и наистина динамични личности, които да се припознаят, а дори и да участват в заснемането на кампаниите, по една за всеки град. А сега имаме невероятната възможност да доразвием започнатото и в София - нашите приятели от Buzz търсят лицата на We Are One тук, за да заснемат още една фантастична кампания в стилистиката на Champion, но и с разпознаваемия дух на нашата столица.







Още със своето създаване през далечната 1919-та година Champion оставя неминуем отпечатък върху автентичния американски стил. Оттогава насам се включва и бурно преживява не едно или две щури модни десетилетия, всяко със своя отличителен стил - 90-тарски минимализъм, пънк, хип-хоп и какво ли още не. Днес обаче ситуацията е сравнително по-различна - времето ни позволява, но и още сякаш изисква да бъдем уникални, еклектични, а границите - полови, културни и стилови - да бъдат размити. Затова необходимостта от такъв бранд, естетика и идентичност като Champion идва съвсем естествено - без претенция, но едновременно с богата история зад гърба си, суитчерът се превръща в дреха-хамелеон.















Така модните хора горещо прегръщат Champion и We Are One
, не само като колекция, но и също като идея. Наскоро приключилите модни седмици пък, проследени от нас отблизо, в това число и Милано, където отразявахме на място, оставят стотици, ако не и хиляди примери за вдъхновение как стрийт естетиката е неизменна част от модата. Нестандартните комбинации, предизвикващи въображението, могат да бъдат от всяко едно дизайн направление, което пожелаем - уютното hoodie се намества върху миди полата с къдри в polka dot принт, но и още над копринената слип рокля, която повече от прекрасно търпи наслояване върху нежния си силует. Или пък дори и визията ни от днес - суитчерът Champion е акцент, разкриващ надолу кожено мини с комбинация с убийствено висок ток, ала Saint Laurent.







Пазаруваме новата колекция на Champion ексклузивно в магазина на BUZZ в Сердика Център и онлайн тук.

А ако сте интересен и динамичен градски индивидуалист - вероятно сте сред подходящите кандидати да затворим кръга Лондон-Париж-Берлин-Милано-София!





Facebook страница
Instagram
www.buzzsneakers.bg






More All fashion