Гъвкавите форми на работа - най-търсеното предимство за работещи родители

Как да се възползваме максимално от гъвкавите възможности

Родителите все по-често искат от работодателите гъвкави работни условия, които да им позволяват да прекарват повече време със семействата си, показва ново проучване на компанията за предоставяне на работни пространства Regus. Проучването е установило, че 85% от работещите родители са склонни да се откажат от други предимства, за да получат гъвкави условия за работа. Според 81% от анкетираните най-важното преимущество е по-добрият баланс между работа и личен живот.

Гъвкавото работно пространство, известно като "съвместна работа", предлага на отделни лица и фирмени служители място където да работят, без да ходят до офиса или да стоят у дома, където има какво да ги разсейва. Нарастването на гъвкавите работни пространства означава, че хората имат все по-голям достъп до такива локации, независимо къде се намират.

Тази достъпност е едно от основните предимства при използване на гъвкаво работно пространство, което дава на потребителите възможност да си спестят пътуването до работа и обратно и да работят по-близо до дома си.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.