Следва

Cadenza Vagabundos за десетия Хелоуин с Yalta Club в Арена Армеец

Nerve crash: Селена в болница

there we go again...

Celebrities преди 5 години

По всичко личи, че на Селена Гомес никак не й е лесно и колкото и да се опитва да put on a happy face, то това не се получава.

Клюките отвъд Океана носят, че певицата е била приета в болница. Селена изпаднала в тежко емоционално състояние, което наложило хоспитализирането й.

"През последния месец тя бе два пъти в болница, заради ниски нива на левкоцитите, но това се дължи на скорошната й бъбречна трансплантация и няма нищо общо със сегашното й приемане", издава запознат, който признава още, че Гомес изпитва тежки емоционални проблеми и най-сетне е осъзнала, че трябва да потърси помощ.


Певицата се бори с постоянни паник атаки, а мнозина от феновете й смятат, че причината се крие зад скорошната сватба на екс любимия й Джъстин Бийбър с Хейли Болдуин.

Неотдавна, 21-годишната Селена реши да си вземе и почивка от виртуалното пространство и напусна всички социални мрежи, вероятно отново заради нестабилно психическо-емоционално състояние.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.