Следва

We love: "Забранената" Руни Мара за Givenchy

Треска за Halloween: Зловещите гримове на ASOS

Booooo

Face преди 5 години

Хелоуин наближава и ако не сте от онези хора, които обичат да планират или пък просто нямате време и нерви, ASOS слага край на проблемите ви /образно казано/. Марката пуска специална колекция за празника с тематични гримове, в които ще се влюбите от пръв поглед. Комплектите вече са в продажба в сайта на бранда и са общо 3 на брой.



Първият комплект е вдъхновен от "То" и по-конкретно клоуна Пениуайз. Името му е "Foolish", а резултатът красноречив: супер сладък клоун с блясък и скъпоценни камъни за лице.

Комплект № 2 е с кокетното име "Коко", а идеята: леко зловещ, но пък готин скелет. Ефектът се постига с помощта на пастели за лице и отново цветни скъпоценни камъни.

Последният, но не и по важност, е насочен към феновете на култовия сериал "Игра на Тронове" и съдържа всичко необходимо за перфектния костюм на бял бродник (една от емблематичните фигури за сериала) .Бели мигли, мразовита синьо-бяла визия, отново в комбо с цветен блясък и камъчета... С две думи - резултатът е сякаш тъкмо си се върнала от снежна буря, но пък, как се вика, тренди е.

Това,разбира се, са само идеи как биха могли да се ползват китовете. С тяхна помощ плюс доза креативност всичко е възможно, а вариациите - безбройни!

More Face