Следва

Основателят на Deciem все пак излезе от компанията

We love: "Забранената" Руни Мара за Givenchy

#TheThrillOfTheForbidden

Body преди 5 години

Тя е дръзка. Тя е изкусителна. Тя има привкус на онова забраненото, но толкова желано... Тя е Руни Мара за новия парфюм на Givenchy.

Влюбени сме в това ароматно бижу, още от първия път, в който го докоснахме. Защото опаковката с елегантна черна панделка и noir дъно е потопила в себе си изкусително забраненото съчетание между бели цветя и тъмни, дървесни акорди. Толкова разтърсващо, толкова елегантно. И толкова разкриващо цветен букет от портокалов цвят, жасмин и тубероза, в контраст с дървесните нотки на ветивер и пачули.

Един наистина великолепен, неповторим аромат създаден първоначално, през 1957 година от самия Юбер дьо Живанши, не за кого да е, а именно за самата неустоимо елегантна и изключително женствена Одри Хепбърн.

А легендата носи, че когато дизайнерът попитал своята муза дали може да комерсиализира L’Interdit, тя му отговорила: "Je vous l’interdis" - "Забранявам ти!", от което се ражда и името на първият парфюм на френската къща Givenchy.

Сега, през 2018-та е време да отворим напълно нова страница в историята и да се отдадем на #TheThrillOfTheForbidden, защото след повече от 60 години Givenchy създават нов L’Interdit аромат, който приканва жените да преминат всички граници и да вкусят тръпката на забраненото.

A new fearless classic превъплътена в Руни Мара, която поразително прилича на самата Одри Хепбърн и е възможно най-добрият избор за рекламно лице на този иконичен парфюм. 

More Body