Следва

Here comes the bride: принцеса Юджини избра специална рокля на Peter Pilotto

А Кейт заложи на любимия си Alexander McQueen

#royalwedding

Celebrities преди 5 години

Както споменахме, сватбата на принцеса Южени, дъщеря на принц Андрю, който е трето дете на Кралицата и принц Филип, и Джак Бруксбанк събра цялото кралско семейство заедно, а и не само.

На грандиозната церемония в катедралата Saint George, където се появиха и куп известни личности, дойдоха и принц Уилям и съпругата му Катрин, която се завърна към кралските си задължения след отпуска по майчинство.


Херцозите на Кейбридж взеха на събитието и двете си големи деца - принц Джордж и принцеса Шарлот, които ще влязат в ролята на шафери на принцеса Южени. За кралската сватба Катрин заложи както подобава на любимия си дизайнер - Alexander McQueen.


Съпругата на принц Уилям изненада всички с розова рокля, която комплиментира с шапка на Филип Трейси и кадифени клъч и обувки.




Сестрата на Кейт - Пипа Мидълтън, която съвсем скоро ще стане майка за първи път, и любимият й Джеймс Матюс също уважиха кралското събитие. Тя избра зелена midi рокля в комбинация шапка в същия нюанс и черни аксесоари, а той черен смокинг, бежов елек и сиви панталони на райе.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 14 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 10 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.