Седмичен ХОРОСКОП - 15.10 - 21.10

Astro преди 5 години

Влиянието на енергиите на Меркурий и Венера в Скорпион съвпада в периода от 15-ти до 19-ти октомври. Този съвпад предполага необходимостта от споделяне на чувства, които в някои от случаите са пазени в тайна прекалено дълго време. Най-добре е да признаете любовта си без да се затваряте и твърде много да се отдавате на емоционалните си терзания. Не таете никакви очаквания в израза на любовта си и не се обиждайте, ако опитите ви останат неразбрани. Отношенията търпят промени - в една или друга посока.

Първата четвърт на Луната в Козирог на 16-ти октомври ясно очертава голямата необходимост от по-сериозен труд. Налага се да дадете по-категорична дефиниция, определеност и граници на желанията и целите си. Налице е постоянно нарастваща загриженост за постигане на забележително ниво във всичките ви нови и стари начинания.

Меркурий в Скорпион образува тригон с Нептун в Риби (19 октомври - 25 октомври) - позицията носи неподозирана дипломатичност в начина на изразяване. Общувайте, за да задоволите духовните си нужди, а като резултат ще се учудите от обновената си вяра и промяната в собствените си вярвания и убеждения.

Позицията на Меркурий в Скорпион образува квадратура с Марс във Водолей (19 октомври - 23 октомври). Своеволията ви създават усложнения и е възможно да доведат до нерешителност или объркване в някои дейности. Докато този аспект трае, времето не е подходящо да губите присъщия си нрав. Бъдете особено внимателни в това какво и как изразявате на глас - за предпочитане е да мислите преди да говорите; думите ви могат лесно да бъдат възприети по грешен начин.

За някои от нас аспектът на Меркурий и Марс може да бъде причина за затруднение в оправдаването на действията или в обясненията защо взимаме определена позиция в живота.

Не допускайте да правите рисковани коментари и се пазете от това да интерпретирате дадена информация като враждебна или лична без да имате основателна причина.

Хороскоп

Още от Astro