Bridal Fall 2019 - Viktor&Rolf

Bridal Fall 2019 - Viktor&Rolf

Холандците Виктор и Ролф, в чиято специалност влизат особено красивите, но и също така модерни и нестандартни булчински рокли, представят поредната си страхотна bridal колекция за Есен 2019.

За новия сезон дизайнерското дуо решава да поеме една по-различна дизайн посока, прокарвайки за първи път дантела в своите дизайни. Досега те абсолютно отричат този така романтичен и популярен материал, именно защото техният почерк категорично се различава от характеристиката на дантелата, такава каквато я познаваме. Техните рокли носят неповторим авангард почерк, изразяващ се в смелия подход и сложно скулптурираните силуети, които отровено казано се отличават от всичко останало в този сектор.

Разбира се, намесата на дантелата не измества фокуса от разпознаваемите похвати, тук тя е поместена смело, но в много модерен пачуърк прочит, който изглежда нестандартно, но и още модерно. Следващата новост, която привлича вниманието ни, е мини роклята, представляваща още една стъпка към промяната за сезон Есен 2019, за която вярваме, че ще бъде горещо прегърната от модната публика.

Дизайнерското решение ала булчинска мода на Виктор и Ролф, в галерията горе>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia