Следва

Клаудия Шифър с лимитирана колекция обувки

Всички носят: Кожа

Leather me up...

All fashion преди 5 години

Наскоро изминалият моден месец побърза да ни зареди с десетки, ако не и стотици стайлинг вдъхновения, взети директно от стрийт стайл селекциите на фотографите, припомняме ти и нашите тук.



Модните улици на Ню Йорк, Лондон, Милано и Париж са още и първите места, на които наблюдаваме щедрата консумация на тенденциите за новия сезон, и то изпълнена по брилянтен начин от едни от най-популярните личности в индустрията.

Изобилието откъм тенденции и индивидуални прочити е на лице, а климатичният климат, с който редакторите, купувачите и инфлуенсърите се сблъскват, също представлява част от предизвикателството. Септември от своето начало до първите дни на октомври, когато и бележим финала на фешън маратона, се характеризира с променливо време, държащо ни на ръба между двата сезона.

Съгласувано със стрийт стайл изявените пък именно това междусезоние се оказва идеалният промеждутък за стартирането и развиването на още един от големите трендове за Есен 2018, а именно кожата.



Тенденцията, разгледана в подробности, припомняме тук, а междувременно насочваме вниманието си към фантастичните примери, пренесени на улицата. Там стрийт стайл елитът показва как коженото мини става неизменна част от есенния моден арсенал, като същото важи за великолепно скроените панталони, тренчовете и дори гащеризоните. Всички примери от изцяло кожената тема, облечени в цвят и много стил, разглеждаме в кадрите долу>>>

More from View Sofia

Коя е Марта Ортега, наследницата на Zara и нов президент на гиганта Inditex

All fashion преди 2 години

Този април второто дете на основателя на Zara & Co. ще застане начело на испанския търговски гигант, струващ в момента 87 милиарда евро, заедно с Оскар Гарсия Масейрас като главен изпълнителен директор

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 1 ден

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път. 

More All fashion