Следва

А ти рециклира ли сутиена си? Виж колко е важно!

„Върни и вземи" - новата услуга на Теленор

Теленор стартира услуга за изкупуване на използвани смартфони „Върни и вземи“.

All About Life преди 5 години

От днес Теленор предлага услугата Върни и вземи, чрез която потребителите могат да получат стойност под формата на ваучер в замяна на стар смартфон. Ваучерът може да се използва при закупуване на ново смарт устройство – телефон, таблет или на аксесоар от предлагания в Теленор асортимент.

С услугата „Върни и вземи“ всеки може да посети магазин на Теленор и да получи предложение за изкупуване на свой използван смартфон. В зависимост от състоянието на устройството, неговата марка, модел и година на производство, клиентът ще получи предложение за цена на изкупуването му и ако е съгласен с предложеното, потребителят ще получи в замяна ваучер за договорената стойност. Ваучерът който може да се използва като платежно средство за покупка на нов смартфон, таблет или аксесоар от предлаганите в магазините на Теленор марки и модели. Всеки клиент може да предложи за изкупуване неограничен брой устройства, като за всяко от тях ще получи и отделен ваучер. Ваучерът се предоставя под формата на електронен код, който клиентът ще получи чрез SMS на посочен от него телефонен номер. След получаване на електронния код, ваучерът може да се използва веднага или по–късно както за покупка на устройство в брой, така и като част от предплащане по договор за лизинг. 

Ваучерът не е поименен и може да се предоставя за ползване и на друго физическо лице. Всеки ваучер може да се използва само по веднъж. Не е възможно ползването му на части, ползването на няколко ваучера накуп за една и съща покупка, както и за заплащане на месечни сметки, лизингови вноски, покупка на допълнителни пакети с минути, SMS, мобилен интернет или дигитално съдържание. 

Услугата „Върни и вземи“ се предлага единствено магазинната мрежа на Теленор и е валидна за всички потребители – физически лица, независимо дали са клиенти на оператора или не. Пълна информация за това и други предложения на Теленор е налична на официалната страница на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане на телефон 123, както и във всички магазини на оператора и официалните партньори. 

 

More All About Life