Следва

Хари & Меган: Бъдещите родители започнаха официалното си турне

А ти рециклира ли сутиена си? Виж колко е важно!

BRA STUDIO за поредна година ни припомнят, че сутиенът има срок на годност и е редно, и здравословно да го спазваме.

All About Life преди 5 години

Всяка от една от нас, а сигурни сме и от вас има вкъщи поне един сутиен, който й е вече неудобен, разтегнал се е или пък е забравен в дълбините на гардероба.


Нана Гладуиш

* Какво да направиш с такъв сутиен?

От Bra Studio, като експерти в бра фитинг консултациите  и в намирането на точния сутиен за всяка жена, ни приканват да рециклираме! Успоредно с рециклирането ще имате възможност да подкрепите борбата с рака на гърдата.

Освен самопреглед за ранна превенция и посещение при специалист на всеки 6 месеца, от салон Bra+Studio ни напомнят, че първата стъпка за здрави гърди е ежедневно да носим правилно подбрания модел и размер сутиен. Правилно подбраното бельо ще помогне не само за красотата, но и за здравето на гърдите на всяка дама. Един банел, който се впива на неправилно място в гърдите, може да нанесе сериозна травма или да блокира лимфните възли и да спре пречистването на гърдите от токсини, което повишава риска от рак.


Гергана Баева

Затова ако имаш такъв сутиен, който ти е неудобен или не е употребяван през последната година, рециклирай! Това е призивът на консултантите от Bra Studio, чрез благотворителната си кампания „Докосвам=Побеждавам“.


Маги Джанаварова


Нора Караиванова


Марта Вачкова

През целия октомври
в салоните на марката в София, в Paradise Center, ет. 0 и в кв. Изток на ул. „Николай Хайтов“ 2-Д може да оставите стария неудобен сутиен в специално обозначените кошове. В замяна ще получите 10 лв. ваучер за отстъпка за закупуването на нов сутиен от Bra Studio в точен размер, определен след безплатна професионална бра фитинг консултация.




Събраните средства от рециклирането на сутиените ще бъдат предоставени на фондация „Една от 8“, която Bra Studio подкрепя и тази година. В рамките на тази инициатива събраните средствата ще бъдат използвани за благотворителните каузи, които фондация „Нана Гладуиш – Една от 8“ организира.

Всяка жена освен редовен преглед при специалист може сама да прави профилактика чрез самопреглед за ранна превенция на рака на гърдата и задължително да носи сутиен в подходящ размер. Повече информация  може да видите тук: www.brastudio.bg/page/dokosvam

A ето и няколко професионални съвета от BRA STUDIO за вашия сутиен: 

*до 200 носения при редовна употреба.
* не носи един и същи сутиен в два последователни дни (нормалната човешка температура влияе на еластични влакна и води до постепенното им разграждане).
* идеалният вариант е всяка жена да има поне 3 сутиена – един, който носи, втори, който почива в шкафа и трети, който е изпран.
* бельото следва да се пере на ръка в хладка вода, използвайки деликатни, специално предназначени за това препарати. Сушенето трябва да става на въздух без ползване на сушилни или поставяне върху електрически уреди.
* в гардероба или шкафа трябва да е с внимателно сгънати една в друга чашки, да лежи разгънат хоризонтално или да стои на закачалка.

В салони Bra Studio се предлагат 120 размера сутиени, с чашки от А до К.
Bra Studio са единствените салони за бельо в България, които предлагат професионална бра фитинг консултация за определяне на правилния размер сутиен и бански на база на индивидуалните специфики на тялото на всяка жена. Бра фитинг е концепция, която съществува в западна Европа от 30 години, а от 6 години се предлага вече и в България, единствено в салони за бельо Bra Studio.


Салони за бельо Bra Studio се намират в София, Paradise Center и в кв. Изток, ул. Николай Хайотв 2-Д, и онлайн на www.brastudio.bg.
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.