Следва

Назаем взехме: Последното интервю на Бригита Чолакова, иконата на БНТ

Хари & Меган: Бъдещите родители започнаха официалното си турне

Mom&Dad to be...

Celebrities преди 5 години

Принц Хари и Меган Маркъл кацнаха в Сидни малко преди да обявят официално щастливата новина, че ще стават родители за първи път.

С това си пътуване херцозите на Съсекс започнаха първото си кралско турне като женена двойка. Очаква се освен Австралия, Хари и Меган да посетят Фиджи, Тонга и Нова Зеландия.


Любопитното е, че при кацането, 6 сутринта место време в Сидни, Маркъл носеше необичайните две розови папки под ръка. Мнозина смятат, че по този начин херцогинята небрежно се е опитала да прикрие вече наедряващото си коремче, но в крайна сметка с любимия й, малко по-късно, са решили да обявят, че ще имат бебе на всеослушание.

Кралската двойка ще стане родители през пролетта на 2019-та, като за момента не са издали пола на първото си дете. Според клюките Хари и Меган са съобщили на кралското семейство, че ще имат наследник по време на сватбата на принцеса Южени изминалия петък.




More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 23 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 20 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.