Следва

Назаем взехме: Последното интервю на Бригита Чолакова, иконата на БНТ

Хари & Меган: Бъдещите родители започнаха официалното си турне

Mom&Dad to be...

Celebrities преди 5 години

Принц Хари и Меган Маркъл кацнаха в Сидни малко преди да обявят официално щастливата новина, че ще стават родители за първи път.

С това си пътуване херцозите на Съсекс започнаха първото си кралско турне като женена двойка. Очаква се освен Австралия, Хари и Меган да посетят Фиджи, Тонга и Нова Зеландия.


Любопитното е, че при кацането, 6 сутринта место време в Сидни, Маркъл носеше необичайните две розови папки под ръка. Мнозина смятат, че по този начин херцогинята небрежно се е опитала да прикрие вече наедряващото си коремче, но в крайна сметка с любимия й, малко по-късно, са решили да обявят, че ще имат бебе на всеослушание.

Кралската двойка ще стане родители през пролетта на 2019-та, като за момента не са издали пола на първото си дете. Според клюките Хари и Меган са съобщили на кралското семейство, че ще имат наследник по време на сватбата на принцеса Южени изминалия петък.




More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 17 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.