#tobeCOCOgirl: Десислава

#tobeCOCOgirl: Десислава

COCO Dry Bar и COCO Nail House са от онези местенца, чиято атмосфера усещаш още преди да прекрачиш прага; чието настроение те зарежда позитивно поне до следващия разкрасителен “сеанс” и чиято енергия е трудно да не те завладее...

Смело може да твърдим, че COCO е усещане, емоция и преживяване, повече отколкото просто салон за красота. Всички тези качества са отразени в COCO момичетата: онези отличителни, енергични, позитивни, успешни и не на последно място, красиви дами, всяка от които по различен начин заслужава прозвището си #COCOgirl. 

Как по-добре да разберем какво е да си истинско COCO момиче, ако не от една от първите клиентки на салона?Героинята ни се казва Десислава, а атрактивният цвят на косите й далеч не е най-интересното и необикновено нещо около нея.

От зодията й (Овен), през личностните промени в живота й, пътят от върха на рекламния бранш до астрологията, знаците и символите по трасето, до страстта към моторите, Деси ни разказва на любимия си(ни) розов диван в COCO Dry Bar. Всичко започва с един бял лист и няколко неизречени на глас желания…

View Sofia: Разбираме, че промените в живота ти не липсват, и то коренните. Кога и как се промени Десислава? Каква беше преди?
Деси:
След дълго време, прекарано в катерене на кариерната стълбица в рекламния бранш, дойде момент, в който просто си дадох сметка, че животът е прекалено кратък, за да го прекарвам във вършене на само общоприетите неща, а вече ми липсваше и вътрешното удовлетворение.  Астрологията винаги е била мое хоби, страст, но впоследствие осъзнах, че е и моето призвание.

V.S.: Как се решава човек на такава огромна стъпка – да скъса с оковите на миналото и изведнъж сякаш коренно да промени начина си на живот?
Д.:
Решението със сигурност не дойде от днес за утре, но си спомням много ясно един определен момент от този период на осъзнаване – започнах да чета една от астрологичните книги на Жан Спилър, „Астрология на Новата Луна“, където, най-общо казано, научих за пожеланията при новолуние или, по-професионално казано, как да използваме енергията на транзита на новолунията, за да се програмираме към осъществяване на поне 10 от целите и желанията си.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.