God is a woman: The Holy Vagina vol.2

God is a woman: The Holy Vagina vol.2

Българките изпадат в двете крайности за здравето си – свръхактивни или немарливи

Да си поговорим за съкровената връзка между доброто здраве и интимната естетика! Нещо, което касае абсолютна всяка жена, независимо от възрастта й. И за това, че не бива да се притесняваме и срамуваме да задаваме въпроси, свързани с тези наши тъй секретни нужди и проблеми.

Такъв е призивът, отправен ни от докторите в  Медицински Център "Фемина"а конкретният повод е ползването на явлението от ново поколение в лазерната апаратура Fotona SP Dynamis, използвано в него, с което ви срещнахме скоро. За наше всеобщо просветление, покрай уебинара, организиран от лечебното заведение, се свързахме с двама водещи лекари - доц. Румен Димитров и д-р Росица Денчева, както и с техния гост - проф. Марко Гамбачияни, за да зададем няколко нужни и важни въпроси за разбулването на някои прикрити истини за интимното ни здраве и проблемите на нашите... ВАГИНИ!

"Ние, жените, сме притеснителни, което е част от нашите женственост и очарование, но много често „не стигаме до края”, когато ни касаят конкретни въпроси, свързани с женствеността ни", бе откровена водещата на уебинара, актрисата Ернестина Шинова. Лукс или необходимост е комбинирането на дамската красота и здравето, се питаме и ние?!Нежният пол пренебрегва себе си и здравето си в името на съпруг, деца, близки и приятели и оставя разрешаването на собствените си проблеми за накрая или… никога. Масово. За съжаление, жените в по-малките населени места нямат, чисто базово, къде да отидат на подобни прегледи. Надяваме се този уебинар да достигне до повече жени и техните проблеми и поне мъничко да им подскаже правилната посока.

Проф. Марко Гамбачияни – специалист по АГ, член на редица професионални организации, член на ИК на Международното дружество по проблемите на менопаузата, автор на над 120 публикации, свързани с контрацепцията, менопаузата, перименопаузата, остеопорозата, рисковете и ползите, свързани с употребата на менопаузален хормон.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.