Следва

Дизайн за вдъхновение: Къде се шири Алесандра Амборзио

Меган показа коремче

royal baby...

Celebrities преди 5 години

16-дневната обиколка на принц Хари и Меган Маркъл в Австралия и Океания започна с хубава новина - кралското бебе е на път.


Малко след като обявиха, че ще стават родители за първи път идната пролет, херцозите на Съсекс се явиха на приветстващо събитие в адмиралския дом, официалната резиденция на представителя на Британската монархия.

Привидно добре обмислено, за събитието бъдещата мама Меган заложи на бяла роля от австралийската дизайнерка Karen Gee, която комбинира с велурени nude обувки. За разкош към визията си съпругата на принц Хари добави бижута на покойната му майка принцеса Даяна - обици във формата на пеперуди от 1986 година и гривна, която лейди Ди показа в Лондон през 1990 година.


Стилният дизайн обаче ясно очертаваше вече наедряващото коремче на Маркъл, която очевидно не е имала как да крие повече новината, че ще дари любимия си принц Хари с наследник.



За "Добре дошли" херцозите получиха и първите подаръци за бъдещото им бебе
: кенгуру играчка и обувки на иконичната австралийска марка UGG.



More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 13 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.