Следва

Bridal Fall 2019 - Carolina Herrera

Bridal Fall 2019 - Temperley London

Бохемска рапсодия...

Runway преди 5 години

Играта с визиите е един от основните белези на създателката Алис Темпърли. В новата булчинска колекция, креативната с развихрена имагинация подхожда към творенето създавайки нов образ за есенната булка. Залагайки върху бохемската, винтидж естетика, Алис добавя доза джаз поведение към цялото.

В множеството от 10 изискани, свободно падащи силуети разнообразието започва с подбора на луксозни тъкани обогатени с ръчна детайлировка от дантела, пайети, цветя, ресни и сърца. Иненадващо за почитателите на лейбъла е вкарването на колор в палитрата на пудрените и розови тонове. Дизайните получават истинска пиедестална форма с иридесцентната от пайети бродировка, разпространяваща сини и зеленикави оттенъци блясък. Цялото получава изключителен завършек с изработени до перфектност сухи цветя като украшение за главата, златисти есенни листа, тонираните воали и красивите с фина линия обувки.

Есенните бохемки на Темпърли Лондон, в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.