Следва

ICONICA

Bridal Fall 2019 - Carolina Herrera

Тhe right balance between sleek and dramatic...

Runway преди 5 години

Разнообразието е основна подправка в живота, но с доза дефицит присъства в булчинската мода. В новата колекция на Каролина Ерера, дизайнерът Уес Гордън набляга точно на липсващото разнообразие, предлагайки Line up от 12 възвишени силуета.

Гордън разглежда изискванята на публиката със стремеж към правилния баланс между елегантност и драматичност. Ситуирани в нестандартни кадри и великолепна постановка, силуетите следят подхода за разнообразие, варирайки от прилепнали по тялото, свободни до обемни скулптури.

Разпознаваемо за модната къща на Ерера, коприната, шифонът и жакардът са само част от луксозните тъкани превърнати в изискани булчински предложения. Изчистената линия, като характеристика, изгражда всяка една визия до драматичен момент чрез акцентировъчна украса от панделки, бродрия и къдри.

Елегантно – драматичните скулптури на Гордън за Carolina Herrera, в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.