Следва

„Покана за екзекуция“ от Владимир Набоков

Нямаме търпение за игралния "Аладин"

Disney is coming to life...

Movies & TV преди 5 години

Не, че нещо, но винаги се вълнуваме като малки деца, когато разберем, че някоя от любимите Disney анимации ще бъде направена на игрален филм.

Такъв е и случаят с "Аладин", който съвсем скоро ще се върти по големите екрани.

Дисни пусна първия тийзърът за филмовата версия на класическия си анимационен филм. Във видеоклипа, който трае малко повече от минута, виждаме папагала Яго в нощното небе на фона на пейзажите на Аграба, както и Аладин, който намира вълшебна лампа в Пещерата на чудесата.



Лентата е дело на не кого да е, а именно - Гай Ричи, който е поверил основната роля във филма на египетския актьор Мена Масуд. В образа на любимата му принцеса Жасмин пък влиза Наоми Скот, а именитият Уил Смит ще изиграе Джин, който живее в магическата лампа.


Световната премиера на игралния "Аладин" е насрочена за 24-ти май 2019-та година. Лентата се базира на анимацията издадена през 1992 година, направена по разказите от "1001 нощ". През почти 25 години анимацията спечели на Дисни два "Оскар"-а и събра около 504 милиона долара в световния бокс офис.

More from View Sofia

От Грейс Кели през Одри Хепбърн до Джулия Робъртс и Анджелина Джоли: вечните булки в киното

All fashion преди 9 месеца

Сватбата на екран е вероятно най-трогателната кино сцена за всеки жив романтик. Темата, благодарна и пищна, възбуджа въображението на режисьори, сценографи и костюм дизайнери в продължение на десетиле. В разгара на сезона на сватбите следват 10-те най-трогателни и стилни филмови булки в историята на киното

Световната премиера на филма TWICE UPON A TIME IN THE WEST с Клаудия Кардинале

Movies & TV преди 8 години

Бягайки от съдистичния си съпруг, Мила попада в призрачен град, някъде в пустинята. Сюрреалистичният пейзаж е служил някога за декор на филмите на Серджо Леоне и местните жители живеят все още в сянката на старите уестърн....

More Movies & TV