Следва

Профил/Анфас: Свилен Ноев

All we need to know: Бебето на Меган & Хари

royal baby...

Celebrities преди 5 години

Светът е обсебен от факта, че Меган Маркъл ще дари принц Хари с първороден наследник и то само няколко месеца след грандиозната им сватба през май.

И докато всички следят новините около кралското семейство, ние систематизираме най-важното, което е известно, за царското бебе>>>


Кога ще роди Меган?
Известно е, че бебето на принц Хари и Меган Маркъл ще проплаче през пролетта, вероятно през април 2019-та година.

Какъв ще е редът за трона?
Първородното отроче на херцозите на Съсекс ще се нареди на седмо място за наследство на британския трон. Преди него са принц Чарлз, принц Уилям, принц Джордж, принцеса Шарлот, принц Луи и собственият му баща - принц Хари.

Каква титла ще носи?
Наследникът на Меган & Хари няма да бъде принц или принцеса, заради кралският закон, с който през 1917 година Джордж V създава ограничения за членовете на кралското семейство. Ако херцогинята роди син той ще стане граф, а ако е момиче - лейди.

Как ще се казва?
Вярва се, че колкото по-назад в списъка за наследство на трона е наследникът, толкова по-голям е шансът му да има необичайно, за монархията, име.

Каква зодия ще е?
Най-вероятно бебето ще бъде Овен или Телец, ако се роди както всички предполагат през април.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 23 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.