Следва

Да или Не: Прекалена ли е Бриджит Макрон?

Сгодени сме! Гага + Кристиан

wedding bells...

Celebrities преди 5 години

Тя най-сетне призна! Лейди Гага потвърди слуховете за годеж и обяви съвсем официално, че е приела предложението за брак на Кристиан Карино, наричайки го "годеникът ми".

32-годишната певица ще се омъжи за 49-годишния си агент, като за сега двойката категорично отказва да коментира плановете за церемонията.

"Най-добре е да се влюбиш в човек, който може да те хване, ако паднеш", бе коментирала преди време емоциите си към Карино Гага.

Двойката е заедно от февруари миналата година, но държи връзката си далеч от светлините на прожекторите. През септември изпълнителката се появи с пръстен с огромен розов камък, като тогава всички предположиха, че Гага е сгодена за любимия си агент.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 14 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 11 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.