Следва

Ето я: Ники и Иън най-сетне показаха дъщеря си!

Да или Не: Прекалена ли е Бриджит Макрон?

sticks...

Celebrities преди 5 години

65-годишната Бриджит Макрон и съпругът й Еманюел присъстваха на тържествена вечеря, организирана в чест на посещението на президента на Корея, която се проведе в Елисейския дворец.

До тук всичко добре, но... За официалният ангажимент Първата дама на Франция заложи на дълга тъмносиня рокля с изрязани акценти.


Дизайнът обаче допълнително подчертаваше слабата фигура на Маркон и изпъкналите й кокали.

Почитатели на първото семейство на Франция моментално отбелязаха, че Бриджит е прекалено слаба. "Кожа и кости", "Изглежда болезнено" и "Тази слабост само допълнително я състарява" са част от коментарите на притеснените граждани.

За никого не е тайна, че госпожа Макрон се храни изключително здравословно и спортува много редовно. Главният готвач на Елисейския дворец издава, че Първата дама яде много салати, нискомаслена риба и никакви рафинирани продукти. Въпреки това причината за нейната драматична загуба на тегло, все още е неясна.

Анкета

Прекалено слаба ли е Бриджит Макрон?

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.