Ден 2: Австралийското турне на Хари & Меган

Ден 2: Австралийското турне на Хари & Меган

there we go...

Вече втори ден принц Хари и Меган Маркъл обикалят из Австралия, където са на 16-дневно официално турне - първото им като кралска женена двойка.


Бъдещите родители имат пълна програма с ангажименти, посещения и всевъзможни събития и дори донесоха така желания дъжд в град Дъбо, който от известно време е ударен от суша.

Чаканият дъжд никак не измъчи кралската двойка, тъй като както самият принц Хари каза: "Всичко е наред, имам си съпруга", а Меган с усмивка пристъпи, за да задържи чадър над любимия си, докато с речта си той благодари на всички за топлото посрещане.

Един от най-сладките мигове по време на посещението на херцозите на Съсекс в Дъбо се случи, докато двойката поздравяваше децата от местното училище. 5-годишното момченце излезе и прегърна Хари и Меган.

Малкият Лука, който е със Синдром на Даун, отказа да се отдели от принца като не спираше да гали брадата и косата му.


За втория ден от кралското посещение в Австралия и Океания бъдещата мама Меган заложи на изключително комфортен аутиф. Скини черни дънки на Outland в коминация с оувърсайз бяла риза. За по-късно Меган добави и сако от модната колекция на тенис звездата Серина Уилямс.


Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.