Обичта на известните:

Обичта на известните: "Хърмаяни" и новият й в Мексико

love is in the air...

На Ема Уотсън й трябваха по-малко от пет месеца, за да забрави 29-годишния си бивш любовник Корд Оувърстрийт и да се потопи в нови романтични отношения.

Екранната Хърмаяни е завъртяла главата на бизнесмена Брендън Уолъс, а папараци вече нащракаха влюбената двойка.

В момента 28-годишната актриса и 30-годишният tech CEO са на романтична почивка в Мексико, където не крия чувства си един към друг но пък посещават скромни места, за да могат да не се набиват на очи.

Новото гадже на Ема всъщност е съоснователят на Cabify, латиноамерикаският Uber, и е основател и партньор в инвестиционната компания Fifth Wall. Брендън също така е възпитаник на Принстън, но е завършил магистърска степен в университета в Станфорд. Преди да започне собствен бизнес е работил като банкер, инвеститор, който има дялово участие във фирма за недвижими имоти.Повече от очевидно е, че Уотсън лети отново на крилете на любовта след като през лятото приключи отношения с колегата си Корд. Актрисата обаче категорично отказва да коментира личния си живот публично и не веднъж е отказвала да говори за любовни трепети в интервюта.Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.