Следва

София е на второ място в Европа по ръст на чуждестранните посетители за последната година

Обичта на известните: "Хърмаяни" и новият й в Мексико

love is in the air...

Celebrities преди 5 години

На Ема Уотсън й трябваха по-малко от пет месеца, за да забрави 29-годишния си бивш любовник Корд Оувърстрийт и да се потопи в нови романтични отношения.

Екранната Хърмаяни е завъртяла главата на бизнесмена Брендън Уолъс, а папараци вече нащракаха влюбената двойка.

В момента 28-годишната актриса и 30-годишният tech CEO са на романтична почивка в Мексико, където не крия чувства си един към друг но пък посещават скромни места, за да могат да не се набиват на очи.

Новото гадже на Ема всъщност е съоснователят на Cabify, латиноамерикаският Uber, и е основател и партньор в инвестиционната компания Fifth Wall. Брендън също така е възпитаник на Принстън, но е завършил магистърска степен в университета в Станфорд. Преди да започне собствен бизнес е работил като банкер, инвеститор, който има дялово участие във фирма за недвижими имоти.



Повече от очевидно е, че Уотсън лети отново на крилете на любовта след като през лятото приключи отношения с колегата си Корд. Актрисата обаче категорично отказва да коментира личния си живот публично и не веднъж е отказвала да говори за любовни трепети в интервюта.



More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 7 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.