Следва

Bridal Fall 2019 - Naeem Khan

Hilfiger заменя Джиджи със Зендая

#tommygirl

All fashion преди 5 години

Disney звездата, Зендая Колман, считано от днес, е вече официално Tommy H. момиче! Актрисата от предстоящия "Spider-Man: Far From Home" ще бъде официален посланик на женската серия с марка Tommy Hilfiger, както и лице на кампанията Пролет/Лято 2019-та. Освен това, от Къщата предоставят на Зендая и възможността да създаде собствена капсулна колекция - Tommy x Zendaya, разбира се, под ръководството на самия Хилфигер, която да бъде пусната в продажба през февруари.

Материята е всичко друго, но не и непозната за актрисата - самата тя създава бранд с името Daya (от Zendaya), който макар че не просъществува дълго, все пак се радва на моментния си успех. Предстоящата кампания бележи първия път, в който Зендая ще работи с Tommy Hilfiger, а партнирането им идва като естествено на продължение на поредицата от колаборации на Къщата с It-момичета, сред които познатите ни Джиджи Хадид, Хейли Болдуин и Уини Харлоу.

Зендая несъмнено ще внесе нова перспектива за империята на Хилфигер, отразяваща нейния уникален личен стил както на улицата , така и на червения килим, който вдъхновява другите да бъдат безстрашни в начина си на обличане. Stay tuned>>>

More All fashion

И Шарлийн в цвета на сезона, elegantissima

All fashion преди 19 часа

Три дни преди началото на Олимпийските игри в Париж първата двойка на Монако показа на обществеността олимпийските факли от личната колекция на принца на Монако. Шарлийн моментално спечели златния медал за елегантност, облечена в огненочервен копринен гащеризон от Elie Saab.      

Тихият лукс не е за всеки: Loro Piana ще загуби всички, които предпочитат дискретното милионерство

All fashion преди 1 ден

Известна сред хората от „висшeто общество“, политици и милионери, модната къща за дрехи и обувки Loro Piana е изправена пред популярност, която според стилистите може да й изиграе жестока шега. Днес марката, прочута с кашмира си, все повече се превръща в обект на желание за хора, които не са от целевата й аудитория, съобщава Intelligencer.

Тези 21 красавици: чантите на сезона, които си заслужават труда, респективно разхода

All fashion преди 5 дни

За друго може и да се въздържим, но за инвестиция в дизайнерска чанта - не. В точния епицентър на лятото, жаждата за секси лукс се засилва неимоверно, а в момента текат и намаленията...