Следва

Bridal Fall 2019 - Naeem Khan

Hilfiger заменя Джиджи със Зендая

#tommygirl

All fashion преди 5 години

Disney звездата, Зендая Колман, считано от днес, е вече официално Tommy H. момиче! Актрисата от предстоящия "Spider-Man: Far From Home" ще бъде официален посланик на женската серия с марка Tommy Hilfiger, както и лице на кампанията Пролет/Лято 2019-та. Освен това, от Къщата предоставят на Зендая и възможността да създаде собствена капсулна колекция - Tommy x Zendaya, разбира се, под ръководството на самия Хилфигер, която да бъде пусната в продажба през февруари.

Материята е всичко друго, но не и непозната за актрисата - самата тя създава бранд с името Daya (от Zendaya), който макар че не просъществува дълго, все пак се радва на моментния си успех. Предстоящата кампания бележи първия път, в който Зендая ще работи с Tommy Hilfiger, а партнирането им идва като естествено на продължение на поредицата от колаборации на Къщата с It-момичета, сред които познатите ни Джиджи Хадид, Хейли Болдуин и Уини Харлоу.

Зендая несъмнено ще внесе нова перспектива за империята на Хилфигер, отразяваща нейния уникален личен стил както на улицата , така и на червения килим, който вдъхновява другите да бъдат безстрашни в начина си на обличане. Stay tuned>>>

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 18 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.