Следва

Bridal Fall 2019 - Marchesa

Bridal Fall 2019 - Naeem Khan

Всяка една булка при подбора на роклята винаги търси не просто рокля, а истинското произведение на изкуството спрямо вкуса и перцепцията за красота...

Runway преди 5 години

...Всеки един дизайнер, пък, следва желанията и потребите на клиентите. В случая, хиндуамериканският креативен Наим Кан обръща внимание на различните търсения, съчетавайки ги в разнообразие от силуети.

Запазвайки формата на тялото, разнообразието на Кан започва с класическите свободнопадащи форми. Преминавайки към нестандартното, креативният оформя мини рокли с различна конструкця, както и гащеризони в същата булчинска стилистика. Фигурите биват завършени от умело увита и прехвърлена драперия от тюл, декоративни корсети, колани и воали.

Ситуирани в богат и леко футуристичен, архитектурен сетъп, дизайните ухаещи гламур навлизат в силната декорация от ръчно бродирани дантели, цветя, ресни както и перли и кристали. Цветово колекцията е вписана в класическата бяла гама както и вариации на слонова кост, перлени отенъци и сребърна рефлексия.

Новата колекция на Наим Кан, в галерията горе>>>

 

 

 

 

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.