Следва

Избраха ли име за кралското бебе?

Destination KNOWN: Bed Bath & Table в Sofia Ring Mall

Концепцията за представяне на най-актуалните колекции на премиум и луксозни марки за дома се наложи като успешна и това е третият магазин, който отваря врати в София...

All About Life преди 5 години

Bed Bath & Table пренася стила на живот и разбирането за комфорт на нови висоти, граничещи с култ към дома. В колекциите в магазина ще откриете изящество на детайлите, гаранция за световно качество и безукорен стил. Освен наложените премиум марки за банята, спалнята и масата, софийската верига открива нови хоризонти пред лукса с колекциите на Versace Home и Sambonet.


Sambonet


Samobonet

В магазина банята е посветена на австрийската топ марка за текстил Vossen и предложенията на Tommy Hilfiger в серията Home.


Villeroy & Boch

Най-новите колекции на Villeroy & Boch, включително актуалния дизайн за Коледа 2018-та година вече блестят в изискан разкош на витрините.


Villeroy & Boch

В продължение на категорията мода за маса ще останете запленени от изяществото на италианската марка Sambonet, включително с възможност за персонализиране на любимите прибори.


Cow Parade

Sander е още едно премиум предложение, което ще ви накара да се влюбите в изобилието на десени и пищността на цветове, познати само в романтичното богатство на Ренесанса.
Спалнята е специално място не само във всеки дом, но и за Bed Bath & Table, където любителите на разточителния разкош ще намерят усещане, по-фино от кадифе в немската марка за спално бельо elegante.


Versace Home

За сънища, които вдъхновяват за покоряване на мечтите, магазинът представя най-доброто от световните лидери в Европа и САЩ - Sealy и Tempur.


Versace Home


Versace Home


Versace Home

„Новият магазин на Bed Bath & Table издига в култ качеството на живот у дома и носи послание да съхраним уюта, да прекарваме време с близките си, да се наслаждаваме на живота. Отново се спряхме на концепцията мултибранд стор и сме щастливи да представим колекциите и на изключително луксозните марки Versace Home и Sambonet", казва собственикът на магазина госпожа Юлия Спасова.


Вижте цялото портфолио от брандове в Bed Bath & Table преди да изберете подарък или да решите да поглезите сетивата си у дома: Versace Home, Sambonet, Villeroy & Boch, Sander, Vossen, Tommy Hilfiger Home, Issimo, elegante, White Boutique, Manterol, Sealy и Tempur.
Новият магазин Bed Bath & Table е в Sofia Ring Mall на етаж 0.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.