Следва

Surprise: Карли Клос вдигна тайна сватба!

Кой е новият на Маша?

love is in the air...

Celebrities преди 5 години

След дълги спекулации, 31-годишната тенис сензация, Мария Шарапова, най-накрая потвърди връзката си с 39-годишния предприемач Александър Джилкес с романтични кадри от getaway ваканцията им в Котсуоулдс. Въпреки че снимките не са общи, не оставят никакво съмнение у фенове и последователи, че имат за цел да именно да потвърдят романса.

Още през март тази година, двамата с Александър са забелязани да се държат за ръце, посещавайки галерия в Бевърли Хилс, и оттогава слуховете за предполагаемата им връзка валят.

Новини около запознанството на тенисистката и Джилкес, който забелязваме на всички важни royal събития (включително последните две големи кралски сватби М&Х и Ю&Д), все още не са известни, но съдейки по влюбените погледи и романтичните кепшъни под инстаграм постовете им, по всичко личи, че този романс тепърва предстои да се разгърне. Ние ги следим, а вие следете нас for more>>>

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.