Следва

Velvet Look

Пролет/Лято 2019 - Polo Ralph Lauren

Златен дизайнерски юбилей...

Runway преди 5 години

2019-та е годината, когато Ралф Лорен навършва 50 години в модата. За едноименната му линия, дизайнерът направи спектакуларно шоу за публиката. Стане ли дума за марката му Polo, креативният набляга на разнообразие във вдъхновението.

Колекцията залага на вече утвърдени и силно разпознаваеми прибрани, класически силуети за ежедневно модно парадиране. В множеството от изчистени като линия панталони, ризи, сака, палта и рокли, Лорен добавя и удобството на гащеризона и суичъра.

Съчетанията от фини материи, между които памук, коприна, тафта и лен; задължителен елемент е денимът, емблематичен за марката. Цялото оформление с множество различни по поведението си аксесоари се описва в безкрайна цветова гама. Полихромното ползване на цвета позволява и игра с райета, десени и принтове.

Юбилейната колекция Polo на Ralph Lauren в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Милано Есен/Зима 2024: примитивите на Marni

Runway преди 3 часа

Франческо Рисо изпитва необходимостта да направи исторически скок към произхода на човека. На Седмицата на модата в Милано в хартиената пещера Marni дефилира мъжката и женската колекции Есен/Зима 2024/25. Специални гости на шоуто бяха Кание Уест и съпругата му Бианка Ченсори.   

Седмица на модата в Милано Есен/Зима 2024: надеждата, от която се нуждаем, се казва Prada

Runway преди 1 ден

Дуализмът е дума (и действие), която може да опише не само днешната колекция, но и цялото съвместно творчество на Миуча Прада и Раф Симънс (вижте още: Седмица на мъжката мода в Милано: Prada Fall 2024).

Седмица на модата в Милано Есен/Зима 2024: съблазънта на Dolce & Gabbana

Runway преди 2 дни

С повече марки откогато и да било в разгара на Седмицата на модата в Милано, определено е по-добре да сте Доменико Долче и Стефано Габана, които нямат никаква нужда от представяне. С почти 40 години опит, те не просто знаят кои са и какво представляват, но са и наистина добри в това да го покажат. Да, дуото е работило достатъчно дълго, за да имат увереността да покажат най-ранните си ретро дизайни отново. И това да звучи добре.