Следва

15 години конкурсът Баня на годината предизвиква дизайнери и архитекти

Surprise: Карли Клос вдигна тайна сватба!

wedding vibes...

Celebrities преди 5 години

Карли Клос каза заветното "Да" на 33-годишния си любим Джошуа Къшнер.

Сватбената церемония на 26-годишната красавица и бизнесмена е била доста скромна. Двойката е поканила около 80 души в луксозен ресторант в Ню Йорк.

"Сватбата беше дълбоко лична и много скромна. Карли и Джош бяха истински щастливи", сподели запознат, като издава, че съпрузи планират да организират великолепно празненство следващата пролет.

Карли Клос зарадва почитателите си със снимка от големия ден, като по този начин показа, че е избрала сватбена рокля с лейбъл Dior.


Всъщност, красавицата и Джошуа Къшнер се сгодиха едва преди месеца след близо 6-годишна връзка. Бизнесменът предложи на Карли със скъпарски пръстен с огромен диамант, с който тя се похвали в Instagram.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.