Следва

We love: Капсулната на Litkovskaya и Portal

Dare U: Как го правят в Dior?

Тренировъчно = фешън? Says who?

All fashion преди 5 години

Последното модно шоу на Диор със сигурност се вписва в категорията спектакъл.

Креативната директорка на френската Къща, Мария Грация Кюри, дълбоко навлиза в проблематиката на балета като сценично проявление, но също така и в процеса на създаването му. Разглеждането на отделни сегменти от балетния костюм вдъхновяват дизайнерката да „открадне” основната форма на тренировъчните балетни обувки, превръщайки ги в модно предложение за Пролет/Лято 2019-та.

Освен че дизайнът никак не е нов, а прекопиран от масовото производство, тренировъчни аксесоари, новото токче на Dior от финo обработен спандекс, създава усещане за безтегловност с извитата пета от плексиглас. Ясно е, че става дума за иновация, но със сигурност не бихме го нарекли най-красивото предложение на сезона.

Сигурни сме, че Пина Бауш, Марта Греъм и Айседора Дънкан биха носили новото токче на Диор. Лудият Моден свят на инсфлуенсърите също, но ние не сме съвсем убедени, че точно този модел е our cup of tea. А вие бихте ли носили новото от Dior? Споделете, в анкетата долу>>>

Анкета

Бихте ли носили новото токче на Dior?

More All fashion

Страст и обожание: шоуто на Saint Laurent в Париж

All fashion преди 3 дни

По време на своето шоу Есен/Зима 2024/25, празнуващо прозрачните силуети, така скъпи на самия Ив Сен Лоран, творческият директор на модната къща Антъни Вакарело отдаде почит на гения на Ив с още един феноменален детайл - известната брошка със сърце, превърната в огърлица.