Следва

Големите любовни истории: Бела Розенфелд и Марк Шагал

Новият Canon EOS R - Искаме го веднага!

Докоснеш ли го веднъж, оставаш завинаги негов!

All About Life преди 5 години

Той е по-нов, по-лек, по-умен, по-бърз, по-тих. Той е по-готин от всеки друг Canon преди него! Особено, когато говорим за безогледална пълноформатна система! Излязъл на световния пазар само преди месец, Canon EOS R вече може да се намери и на българския пазар, благодарение на Canon България. Фотоапаратът позволява заснемане на супер качествени снимки в условия на почти пълен мрак и е с най-бързата автофокусна система при безогледалните камери към момента – по-малко от 0,05 сек!!!







Апаратът е подходящ както за фоторепортери, държащи на професионални резултати във всякакви условия, също и за ентусиасти, търсещи кадри в града и сред природата, така и за онези, които искат да уловят редки моменти. Освен това той напълно отговаря на нуждите на сватбените и събитийните фотографи, заради пълната дискретност при безшумното заснемане на кадрите. Безценно!







Системата е базирана на иновации, които дават възможност за по-богати и по-прецизни резултати. Те са свързани с възможността за фокусиране при изключително ниска осветеност - до -6EV2. Комбинацията с високоефективни RF обективи, най-новият процесор за изображения DIGIC 8 и 35 mm CMOS пълноформатен сензор, предоставят изключително високо качество на изображенията дори в неблагоприятна среда. Безогледалната технология, която използва системата, доближава задната леща на обектива до фокалната равнина на сензора. Намаляването на разстоянието до равнината позволява по-голяма свобода на оптичния дизайн.







EOS R на Canon притежава богати възможности за безжично свързване и управление, както и за постоянна връзка със смарт устройства чрез Bluеtooth и запис на GPS координати в снимките
, което е в унисон с начина на живот на съвременните и бъдещите фотографи.





Екипът на ViewSofia имаше незабравимата възможност да се докосне и поработи с олекотеното чудо на японската технология на събитие, организирано от представителството на мултинационалната корпорация у нас, на което нейният представител Борис Трифонов и професионалният фотограф Георги Неделчев споделиха своите лични впечатления за безупречните качества и многофункционалността на камерата. А ние сме повече от впечатлени – той е просто божествен и неговата снимка за нас е закон!

П.п.: Направените от нас снимки във Фабрика 126 са с налично осветление, без светкавица и НЕ СА ОБРАБОТВАНИ!




 

More All About Life