Следва

От-До: H&M x Moschino

Street style вдъхновения: It's All About Gilda

Italian AF...

Street Style преди 5 години

Амброзио, ама Джилда - неотдавнашната ни петъчна доза секс, притежава от онези хипнотизиращи черти, които искаш да спреш да гледаш поради простата причина, че не можеш да спреш да гледаш. Remember?

Italian AF дизайнерката е известна със смелите си стилистични решения, които не е нужно да разглеждаме дълго преди да стане пределно ясно, че Джилда борави със собствено индивидуално определение е за "matching", нямащо нищо общо с това в тълковния речник. За нея това е изкуството на смесване на текстури, цветове, стилове и десетилетия колекциониране на еклектичен и отличителен набор от модни находки.

Атрактивната италианка приковава погледите със способността си да комбинира елементи по начин, за който никой друг не би и помислил. Всеки един неин аутфит се заиграва с идеята, че горната и долната част на аутфита трябва да си пасват перфектно в опит да я опровергае. Зелени панталони с розови ботуши, разкроени панталони със змийски принт, спортни чорапи с strappy сандали - замислете се за най-абсурдното комбо, което ви идва наум, а ние ви доказваме, че Амброзио вече го е обличала>>>

More Street Style