Седмичен ХОРОСКОП - 22.10 - 28.10

Astro преди 5 години

Пълнолунието в Телец на 24 октомври ни подканва да се загледаме по-внимателно в красотата и съвършенството на ценните земни елементи и грижливо ни напомня да отделим време, за да се пресъздадем тази изящна природна картина и в нашия личен свят. Време е да се отдадем на заслужена почивка и да си доставим позабравени удоволствия.

Меркурий в Скорпион образува секстил с Плутон в Козирог (22 октомври - 26 октомври). Комуникациите и дискусиите се засилват с възможност за пробив в преговорите със силна и значима власт.

Венера в Скорпион образува секстил със Сатурн в Козирог (24 октомври - 31 октомври), където планетата на Любовта очаквано подсилва именно романтичните вибрации, магнетизма, красотата и чувствеността. Вероятно е този аспект да ни даде възможност за “покоряване” на желаните обекти.

Влиянието на Сатурн подчертава влиянието на времето, ограниченията и забраните, използвайки нашите отдаденост, отговорност и дисциплина. Докато трае този аспект, загрижеността и страхът ни относно благосъстоянието на най-близките ни са чувствително завишени, но може да го отдадем изцяло на секстилната позиция.

Хороскоп

Още от Astro