Седмичен ХОРОСКОП - 22.10 - 28.10

Astro преди 5 години

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Обстоятелствата се подреждат така, че на представителите на зодия Стрелец им се налага да бъдат нехарактерно реалистични в преценката и емоциите си. Не си правете излишни специални очаквания, свързани с важни събития, решения или промени и не очаквайте магически изходи от образувалите се ситуации. Това далеч не означава, че нещата няма да се случат по най-добрия за вас начин, но е възможно да прибързате с изказванията или реакциите си, което да наруши и иначе условния ред в случая.

Както сами ще се уверите в течение на седмицата, периодът предполага да сте здраво стъпили на земята, да бъдете внимателни с прекомерно емоционалните отговори и да бъдете обрани откъм обвиненията или оплакванията си.

Тази седмица разочарованието от действията или коментарите на конкретна млада дама от вашето обкръжение може да ви подтикне да вземете решение да се откажете от нея или да пренебрегнете опитите й да се свърже с вас, в което няма нищо лошо - не всеки заслужава времето и вниманието ви.

Пазете се от опити за лъжа и измама, идващи отвън. Моментът е достатъчно емоционален, че да се справяте и с разочарованието, което би предизвикало подобно измяна.

Хороскоп

Още от Astro