Следва

Dibla Design Awards: В очакване на победителите!

Госпожа Бийбър: Хейли Болдуин сменя фамилията

family life...

Celebrities преди 5 години

Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин са женена двойка, въпреки че все още не са потвърдили официално новината.

Стана известно, обаче, че преди дни Хейли е подала заявление за регистрация на търговска марка за дрехи наречена: Hailey Bieber!

Звездната двойка все още не е показал сертификат за брак, нито други документи и факти, потвърждаващи сключването на брачен съюз. Очевидно, обаче, моделът ще приеме името на любимия си.

Най-малката дъщеря на актьора Стивън Болдуин няма да се откаже от моминското си име. Тя планира да си осигури правото да я използва като търговска марка, както и инициалите - HRB3.


Между другото, заявлението за регистрация на марката Haley Bieber е подадено от името на компанията Hailey Rhodedeodato Corp - име, което също се отнася до историята на семейството й. Rhode е второто име на момичето, а Deodato е моминското име на майка й.

Причините поради, които Джъстин и Хейли не се стремят да обявят брака си все още остават неизвестни. Източници издават, че двойката взима брака си много сериозно и връзката им е по-прекрасна от всякога.


More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 час

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.