Следва

Бандата на Fatboy Slim Freak Power с концерт в Sofia Live Club

Alive exhibition by Akiko Nakayama

Помните я от миналата година...

Events преди 5 години

...когато по покана на Арт Фондация ДОМА на големия екран в Дом на киното чрез "живите" си картини ни потопи в нежна хипноза на безкрайни бълбукащи мехури и цветове в размисли за света, живота и всичко, което можеше да ни дойде на ум. Именно заради този момент на медитация и големия интерес от страна на публиката, решихме да я поканим отново. Този път не само с пърформанса, където ще минем през различните дълбочини на съзнанието в добре познатия Дом на киното и компанията на ембиънт музиканта E.U.E.R.P.I., но Акико Накаяма ще представи и своята "жива" изложба от картини, замръзнали в момента на действие. Не пропускайте да видите "Alive exhibition" в галерия "Аросита" от 1 до 14 ноември 2018 г.

Акико Накаяма е родена в Токио. Тя е художник, който описва красотата на преливащата енергия използвайки различни медии, като инсталация, фотография и пърформанс. Работейки с движението и жизнеността на цветовете в съчетание с дигиталните технологии, Акико Накаяма нанася живописни картини, наричайки своя пърформанс "Alive Painting". Тя изобразява резонанса между формите и текстурите, използвайки различни видове течности, всяка със собствена характеристика.

  

Откриване: 01.11, 18:30 ч. Галерия АРОСИТА, ул. Врабча 12 Б, София,

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.