Следва

Bridal Fall 2019 - Galia Lahav

Да или Не: Лятната рокля с цепка на Меган?

there we go...

All fashion преди 5 години

37-годишната Меган Маркъл и 34-годишният принц Хари усърдно изпълняват своите кралски задължения: обиколката в Австралия и Океания продължава. По програма сме на седмия ден от тяхното пътуване: и след като вчера видяха финала на ветроходната регата като част от игрите Invictus Games, днес двойката пристигна на остров Фрейзър.

За разходката около пристанището бъдещата мама заложи на много лятна и лежерна визия. Ленена рокля на Reformation с акцентиращо коремче около талията. Вниманието на почитатели обаче не бе привлечено от това как Меган вече гали наедряващото си коремче, а от огромната цепка на летния й дизайн, на която сякаш бе направен опит да се затвори с импровизирано мини копче.




Очевидно херцогинята на Съсекс и стилистите й не са съобразили, че дълбоката цепка ще изглежда една идея по-различно, когато Маркъл вече е наддала няколко килограма в началните месеци на бременността си.


За разкош визията на съпругата на принц Хари бе завършена от големи слънчеви очила и ниски кафяви сандали с връзки на Sarah Flint.


Уви, този път Меган ни се струва сякаш прекалила с лежерността на аутфита си, вие какво мислите? Допада ли ви лятната рокля с цепка на херцогинята или не е подходяща? Отговорите чакаме, разбира се, в анкетата долу>>>


Анкета

Допада ли ви лятната рокля с цепка на херцогиня Меган?

More All fashion