Bridal Fall 2019 - Galia Lahav

Bridal Fall 2019 - Galia Lahav

Романсът в Лисабон като ключов момент...

Дизайнерката на модната къща Галя Лахав - Шарън Север, черпи основно вдъхновение за булчинската си колекция в западните предели, по-точно в  Португалия. Талантливата Шарън крои и шие вдъхновена именно от любовната афера на своя близка приятелка в Лисабон.

Залагайки върху португалската естетика, богатата култура, традиционната фадо музика, декоративните елементи и царските дворци на извънредно колоритната Португалия, колекцията на Галя Лахар разказва на булките приказки за майсторство, романтика и подчертана детайлировка.

Line up-ът от 13 силуета, разположени във фиктивно и твърде контрастно на тях пространство, разглежда роклята като изящество и фина изисканост. Силуетите са стандартни по тялото или свободно падащи, а главната раззработка на конструкцията е фокусирана върху бюста, деколтето и ръкавите.

Творенията от батиста, тюл и коприна, обогатени от множество бродирани цветя, ръчно изработена дантела, перли и камъчета, се разполагат в гамата на неутралните бели и бежови тонове, както и нюанси на слонова кост.

Лисабонските булки на Галя Лахав, в галерията горе>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia