Следва

Conscious Coupling: Matching аутфитите на Хари & Меган

Instagram MUST HAVE: Полата, която трябва да ИМАТЕ!

it's everywhere...

All fashion преди 5 години

Що се отнася до есенните тенденции, може да е трудно да подберете в кои да инвестира, особено когато има толкова много възможности от модния подиум.

Да си признаем, от време на време, няма по-добро място от Instagram, за да проверим кои дизайни влизат в листа с MUST HAVE и удобно се настаняват в гардеробите на големите фешън имена.

Разбира се, че есенната е неизбежна без kitten heels обувките и шик camel палтото, но... единственото облекло, което единодушно всички прегръщат за този сезон, всъщност е пола.

Но не каква да е пола. Копринена или сатенена midi пола!

Що се отнася до най-опростения вариант: докато пастелните тонове бяха идеални за по-топлите месеци, те вече проправиха пътя към по-богатите тонове като бургундско и кафяви нюанси, подходящи за по-студените месеци.


За по-екстравагантна визия: абсолютно наложително е да заложим на пола с принт, за предпочитане animal print, защото е ултра модерен за AW 2018-та, а и обещава да не е само за тези сезони.

По отношение на стилизирането, комплиментираме полата с извънредно големи ботуши за през деня и копринена риза и kitten heels за вечерта. Voila!

More All fashion