Следва

Кой спечели слънчеви очила от Kwiat Exclusive?

Първите и единствени петзначки в САЩ и как се расте така

Те са като малки розови бонбони...

Celebrities преди 5 години

... Ева Лейн, Оливия Мери, Хейзъл Грейс, Паркийр Кейт и Райли Пейдж се раждат на 8 април 2015-та в 28-та седмица на бременността на майка си с цезарово сечение.




Родителите им - Адам и Даниел Басби, имат по-голяма дъщеря - 7-годишната Блейк. След като години наред се борят с безплодие, прибягват до инвитро и при двете бременности.
При втората обаче никой не подозира, че двамата ще се сдобият не се едно, две, три или четири, а с цели пет бебета, всичките момичета. Вероятността това да се случи е 1 на 41 милиона.



„Направихме същото, което и с първата ни щерка Блейк – инвитро. Този път обаче резултатът се оказа петорка."

„Когато видях 5-те бебета на монитора, се разтреперих и разлях кафето си" - спомня си таткото за първия момент, в който разбира новината.





„Полудях, само повтарях: Пет? Пет бебета? Всъщност ми беше смешно. Трябваха ми няколко дни да се съвзема и да усетя как се ражда решимостта ми. Това беше абсолютно невероятно. Ние сме родители, които две години се опитваха да заченат първото си дете, а сега наведнъж - 5. Помислих си: това е чудо и предизвикателство, но ще се справим", допълва Даниел.

Всичко е хаос. Никаква почивка. Дори и докато спят през деня, започвам да приготвям вечерята или да пера дрешките им. Които са навсякъде - на дивана, по масите, буквално навсякъде има от техните мънички нещица."

По време на бременността, лекарите съветват Даниел да абортира три от бебетата, за да даде по-голям шанс за живот на останалите. Тя отказва и ражда и петте рожби живи, което е наистина рядкост. Двойката твърди, че в момента, в който са научили вестта, че ще имат пет деца, са се почувствали благословени.





Откакто бебенцата са изписани и става ясно, че са в завидно здраве, родителите им започват да документират порастването им в Instagram, а вече се снима и риалити шоуто OutDaughtered, което следи живота на семейство Басби в Тексас.






















More Celebrities