Следва

18 години по-късно: Тенденциите отново същите!

Cold as fire, hot as ice: Имаан Хамам & A$AP Rocky

Изданието е Vogue US, броят - ноември 2018, а за подобна красота, повод дори не е нужен...

All fashion преди 5 години

Вече два сезона темата за изкуствените кожи в модната индустрия упорито и успешно се превръща във все по-наболял въпрос - някои от най-големите имена в бранша вече се отказаха окончателно от употребата на естествени кожи, а за други интервенцията тепърва предстои. На именно тази революционна промяна е посветен цял едиториал от ноемврийския брой на американския Vogue.

Моделът Имаан Хамам и A$AP Rocky застават пред обектива на Биби Корнежо Бортуик, облечени от глава до пети във всички най-желани фешън pieces от изкуствена кожа, за атрактивна пустинна сесия. Киома Ннади (Редактор Модни Новини в Vogue US) избира A$AP заради дръзкия и непоправим моден усет, с който изпълнителят се отличава. Стилът му му печели репутацията на един от най-добре облечените мъже на нашето съвремие и близките отношения с редица дизайнери включително Раф Симънс, Рик Оуенс и Ким Джоунс. "Той не имитира", казва самият мистър Джоунс, "знае какво иска и го носи както си поиска."

От Киома Ннади разбираме, че моментната бижутерийна обсесия на A$AP са перлите: "С това се сдобих от бижутера на Крис Дженър в Бевърли Хилс", разказва Rocky, посочвайки гигантски пръстен с инкрустрирани диаманти и перли на пръста си.

Rocky и екипът му са отговорни за разпространението на модното движение, което наричаме "cozy boy" - подход при обличането, който е също толкова луксозно удобен, колкото и звучи. Към този изискано лежерен стил се стремят и стилистите на Vogue, обличайки него и Имаан за тези 11 кадъра>>>

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.